Workshops

In mijn workshops wil ik verbinding maken met de innerlijke vreugde van de deelnemers, en belangrijke andere ingrediënten zijn innerlijke vreugde en verwondering. Via kunst en muziek wil ik ook proberen ook zachtheid en rust in groepen te brengen, bijvoorbeeld in het speciaal onderwijs. De workshops leid ik nu al meer dan 15 jaar, en ik pas ze natuurlijk aan iedere groep weer aan. Ik hou van het combineren van muziek en creativiteit, met een verscheidenheid aan groepen zoals peuters en kleuters, bezoekers van musea, ouderen met dementie, lagere school kinderen, speciaal onderwijs, kinderactiviteiten op festivals, kindertheaters en interculturele festivals.

Ik geef workshops bij het Openluchtmuseum, met een seizoensgerichte knutselactiviteit en vaak ook een muzikale optocht. Pasen zo te zien aan de snorharen! Knutselen en muziekworkshops zoals het maken van maskers en lantaarns, verkleden, poppen maken, wilgen vlechten, weven, spinnen, liedjes bedenken, samen jammen… door scholen, crèches, clubs en privé te boeken. Ook heel leuk met volwassenen en ouderen.

Wat van de instrumenten waar kinderen op kunnen spelen tijdens een workshop in de klas. Ik heb dit jarenlang in Ierland gedaan op scholen. Als je een wereldmuziekworkshop wil boeken voor je school neem dan contact op. Ik heb ook veel ervaring met het speciaal onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *